Dienst

Animatievideo’s

Explainer

Is het verhaal dat je wilt overbrengen echt ingewikkeld? Of is er gewoon zoveel informatie te onthouden dat het zelfs met de beste wil van de wereld onmogelijk is? ? Relax, een explainervideo kan je uit de nood helpen.

Dit soort video’s wordt bijvoorbeeld gebruikt om complexe productieprocessen uit te leggen, veiligheidsregels op een site toe te lichten of om je klanten door de stappen van een registratieprocedure te leiden. Het wordt voor de kijker heel gemakkelijk om de informatie te onthouden zodra de animatie begint.

Infografische video

Het gebruik van infographics is een geweldige manier om potentiële doelgroepen naar je bedrijf te trekken Een korte aantrekkelijke infografische video maakt het voor je kijkers gemakkelijker om je belangrijkste boodschap, zelfs een complexe, te begrijpen én te onthouden. Met nuttige beelden, een leuke verhaallijn en duidelijke sleutelwoorden zal je publiek aan boord blijven.

Social Media Video

Social media houdt van video. Waarschijnlijk weet je dat elk kanaal andere formaten van video vragen? Hier houden we al tijdens het filmen en monteren rekening mee. Achteraf zijn de verschilllende versie dan ook zo klaar.

Logoanimatie

Je logo is de bouwsteen van het imago van je bedrijf. Onze animatoren brengen je logo tot leven in een animatie die aansluit bij de identiteit van je bedrijf.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.