Diensten

Wat wij bieden

Videoproductie

Ons team bestaat uit veel professionals met een breed scala aan vaardigheden. Daarom kan Tom’s Cabin alle soorten videocontent creëren: bedrijfsvideo’s, sfeervideo’s, productvideo’s, e-learning, video’s voor sociale media, geanimeerde video’s, live video, 360°-time lapses, VR en AR, event video’s, merkactivaties… Need we say more? Toch wel, want er is nog meer.

Tom’s Cabin is volledig op de hoogte van de laatste trends en technologieën en kiest daarom altijd de beste aanpak voor je project. Het juiste gereedschap op de juiste plaats en tijd. . Soms door de laatste trends te volgen, soms door gewoon de kracht van old school video skills hun werk te laten doen. Geloof ons, soms doen oude methodes wonderen.

Animatievideo

Sommige producten of diensten zijn moeilijk uit te leggen. Met een animatievideo kan je je product of dienst visueel duidelijk maken en grotere verbanden glashelder uitleggen. Mensen begrijpen tekst gemakkelijker wanneer je die ook visueel ondersteunt.

Wij zorgen ervoor dat je je publiek bereikt met coherente, maar vooral ook een warme en krachtige storytelling. We richten ons op kwalitatieve sound design om emoties en accenten in je verhaal te benadrukken.

Digitale evenementen & livestreams

We hebben jarenlange ervaring met video-opnames en livestreams. Onze expertise kwam goed van pas tijdens de coronacrisis, want toen stapten veel ondernemers over op digitale evenementen. Wij helpen bedrijven graag met de technische en creatieve ondersteuning van hun evenement. Video-opnames, vooraf opgenomen video’s, interactieve video’s en livestreaming horen daar zeker bij.

Wij kunnen je ondersteunen met kleinere technische opstellingen, zoals bij educatieve video’s voor webinars bijvoorbeeld, maar ook met middelgrote opstellingen voor twee of drie sprekers. Zelfs grotere opstellingen voor shows en jaarvergaderingen zijn mogelijk. Onze opstelling is mobiel. We kunnen hem gebruiken in een studio, op je evenementenlocatie of zelfs in je bedrijf.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.