Dienst

Videoproductie

Bedrijfsvideo

Ieder bedrijf kan succesvol video integreren in zijn communicatie. Hoe doe je dat precies? Onze passie is om jouw verhaal in een krachtige video om te zetten.

De mogelijkheden zijn eindeloos : persoonlijke getuigenis, reclame, merkvideo, instructievideo, aanwervingsvideo…. Wij zijn je partner om je video tot een goed einde te brengen.

Aftermovie

Staat er een (digitaal) evenement op de planning? Maak het moment onsterfelijk met een spetterende aftermovie. Onze videoreporter vangt de essentie van je evenement in een dynamische samenvatting; speeches worden kernachtig, en elke glimlach krijgt een spotlight. Maak je geen zorgen over de details — wij zorgen ervoor dat iedereen op zijn best wordt weergegeven. En met onze snelle montage ter plaatse, kun je jouw aftermovie al delen terwijl de echo’s van het applaus nog nazinderen

Video’s voor je event

Maak uw evenement onvergetelijk met onze op maat gemaakte eventvideo’s. Van uitnodigingen die de aandacht trekken tot introductiefilms die het verhaal van uw merk vertellen, wij zorgen ervoor dat uw boodschap grootst wordt gepresenteerd. Laat uw verhaal van de schermen spatten, naadloos geïntegreerd in uw livestreams of met een spectaculaire videomapping op gebouwen. Onze expertise in interactieve en innovatieve videoconcepten maakt elke ervaring interactief en memorabel. Wat uw visie ook is, wij brengen deze tot leven met video’s die impact maken en beklijven

Videoreportage

Een videoreportage is te vergelijken met een nieuwsitem. Onze video reporter komt bij je langs op je bedrijf, event (productlancering, productdemo,…) filmt de producten en/of de activiteit en interviewt de nodige mensen. Achteraf maakt hij hier een korte, dynamische reportagevideo van.
Deze video kan ook dezelfde dag nog klaar zijn!

Testimonials

Je beste ambassadeurs zijn je trouwste klanten en medewerkers. Succesverhalen overtuigen potentiële klanten om zelf zaken te doen met jou. Door je klanten of medewerkers in de schijnwerpers te zetten, staat jouw bedrijf of product vooral mee te schitteren.

Van deze interviews op locatie maken we krachtige videocontent

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.